0722 612 700

Comenzi si suport clienti
L-S: 09-00 - 17:30

Contul meu

0722 612 700

Comenzi si suport clienti
L-S: 09-00 - 17:30

Bara de notificari. Se pot pune mesaje informationale. Se poate activa/dezactiva sau inchide de user.

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 200 de lei

Calitate garantata

produse de calitate Glittero

Discounturi Extra

pentru partenerii Glittero

Faceți cunoștința cu Coralia co-fondatoarea brand-ului Glittero

Ma numesc Coralia Decsi si sunt nail artist, precum si Inginer in Tehnologii de Procesare si Prelucrare a Produselor Agroalimentare. Am tinut sa mentionez ultima parte deoarece multa lume crede ca pentru a fi nail artist trebuie sa faci o scoala de arte. Din fericire pot sa incurajez pe oricine doreste sa intre in lumea picturii pe unghii cu exemplul personal si sa arat ca se poate face performanta si fara a avea studii in domeniul artei. Aceasta latura artistica pot spune ca am descoperit-o cu ajutorul acestei meserii incredibile. Ea m-a dus in directia intelegerii formelor, culorii si compozitiei. 

Ca sa va povestesc putin despre parcursul meu este important sa intelegeti inceputul meu in acest domeniu. 

Drumul meu a inceput in data de 27 august 2007, cand am plecat in Germania pentru a afla o parte din secretele unghiilor tehnice. Nu stiam nimic despre acest domeniu. 

Singura legatura cu aceasta ramura a industriei beauty a fost ca prietena mea isi pusese pentru banchet (in anul 2005) un set de tipsuri si mi s-a parut incredibil sa vad ca exista o astfel de tehnica. Mai apoi m-am intersectat din nou cu un set de unghii, la care am si asistat in crearea lor, pentru o colega, in anul 2007. Abia atunci s-a infiripat aceasta dorinta de a incerca. Atunci am indraznit sa visez ca as putea si eu candva sa realizez un set de unghii. Dupa indelungi incercari de a intra pentru a invata in Timisoara aceasta tehnica de la scolile sau tehnicienele din oras, am ajuns la matusa sotului meu in Germania pentru a descoperi tainele meseriei. Am investit toti banii pe care i-am avutsi mi-am achizitionat tot ce am putut din suma de 800 de dolari.

Am ajuns acasa si am inceput sa fac unghiile mamei mele, prietenelor si colegelor de facultate, asa cum invatasem intr-un timp foarte scurt. 

Cunostintele de atunci erau limitate fiindca si paleta de produse si de tehnici era foarte mica. Cautam informatii pe site-uri din USA, sau pe cele unguresti.

Imi placea tot ceea ce faceam, insa in momentul in care am descoperit ca pe unghii se poate picta, imediat am devenit in sufletul meu nail artist. Si uitati cum din tehnician am dezvoltat partea din mine care avea nevoie de arta. Persoana la care am vazut ca acest lucru este posibil este Ujvari Barbara. Adormeam, visam si ma trezeam in ganduri cu modele realizate de ea. Devenise o alta taina la care nu aveam acces, dar de care aveam mult mai multa nevoie in suflet pentru a imi completa ceea ce intre timp devenise vocatia mea. Din nou am inceput cu cercetari si descoperiri ale unor tehnici care sa ma faca sa inteleg cu puteam obtine arta din geluri pentru unghii. Ma documentam in fiecare clipa cand aveam acces la un computer.  Gandeam fiecare miscare de o gramada de ori inainte sa am curajul sa pun pensula pe unghii. Dar totul a inceput cu un model care semana cu o creanga de copac, realizata din oja. Apoi am realizat multe alte modele de unghii inventate sau copiate de prin putinele poze cu nail art care existau atunci. 

Mai apoi, in anul 2009, am infiintat un forum pentru tehnicienele care erau ca mine, in cautarea a cat mai multor informatii despre unghii tehnice. Acolo am dezvoltat prietenii cu colegele din domeniu, care sunt inca puternice si acum.

Ne dadeam sfaturi, prezentam diferite tehnici inventate de catre noi sau descoperite prin incercari. Lumea era cu totul diferita fata de acum. Exista o taina in lumea unghiilor. Multe din colegele noastre nu doreau sa impartaseasca tehnici, deoarece aveau avantajul sa fie unele din putinele care faceau aceasta meserie in orasul din care erau. Insa, noi cele care faceam parte din acea comunitate cresteam repede si ne sustineam reciproc fiindca deveniseram prietene si intelegeam importanta noastra ca si grup. Deruland putin mai in fata, in anul 2010 am facut primul curs de pictura pe unghii. Am crescut foarte repede in nailart fiindca stiam ca acesta va fi drumul meu de aici inainte. In anul 2011, tot prin aceasta comunitate am descoperit oameni minunati si am ajuns sa ma mut impreuna cu sotul meu in Bucuresti pentru a creste si mai mult in acest domeniu. 

Am inceput tot atunci sa predau cursuri si sa ma dezvolt ca si nail artist. Am urmat cursuri si am lucrat in salon precum si pentru un brand alaturi de care am crescut si m-am maturizat ca om. Insa dorul de familie era foarte puternic, iar Bucurestiul era mult prea departe pentru posibilitatile noastre, asa ca am revenit in Timisoara in anul 2013, incheind colaborarea cu tot ceea ce insemna capitala tarii pentru mine pana atunci. 

Bucuria mea a fost ca un an mai tarziu, cea care avea sa devina una din cele mai importante persoane din viata mea, Anca Momeiu, a inceput sa puna bazele unui brand de make-up si de unghii tehnice. 

In acel moment aveam de facut o mare alegere. Sa fac parte dintr-un brand puternic, deja existent, sau sa dezvolt unul din temelii, cu libertatea de a alege cele mai bune produse pentru care aveam nelimitata putere de decizie. 

Am facut cea mai buna alegere sa fac parte din familia Glittero. Iubesc atat de mult omul care am ajuns datorita acestei alegeri. M-am dezvoltat psihic si spiritual cu ajutorul acestei alegeri, cum nu mi-as fi inchipuit vreodata.

Am ajuns sa iau cele mai bune alegeri pentru tehnicienii ce lucreaza cu produsele noastre. Am un deosebit atasament pentru fiecare produs din gama de unghii, fiindca a fost conceput si ales dupa ceea ce am simtit eu ca e nevoie pe masa unui tehnician. Mai mult de atat, in anul cel mai greu pentru lume, 2020, am adaugat noi membrii in familie, pentru care suntem extrem de recunoscatori. Avem traineri si ambasadori care acum ne ajuta la dezvoltare si la  alegerea produselor dupa nevoile lor. Si abia astept sa vad ceea ce ne rezerva viitorul in familia Glittero.

Articole similare

Numele meu este Momeiu Anca sunt absolventa a Facultatii de Ecomie si administrare a  Afacerilor sectia ECTS promotia 2008-2011, masteranda in Economia si Administrarea Afacerilor  si mamica unei printese in varsta de 3 ani si 7
Beneficiati de un cupon de 10% pentru toate categoriile din manichiura.
Beneficiati de un cupon de 10% pentru toate categoriile din manichiura.
Beneficiati de un cupon de 20% la categoriile pensule makeup, gene false individuale si gene false cu banda
Beneficiati de un cupon de 20% la categoriile pensule makeup, gene false individuale si gene false cu banda
Beneficiati de un cupon de 20% pentru categoria Autumn Vibes.
Beneficiati de un cupon de 20% pentru categoria Autumn Vibes.
Deschide conversatie
Ai nevoie de ajutor ?
Salut,
Cu ce te putem ajuta ?