Transport gratuit

pentru comenzi de peste 100 de lei

Calitate garantata

produse de calitate Glittero

Discounturi Extra

pentru partenerii Glittero

Politica de returnare a produselor

Conform Ordonantei nr. 34/2014 produsele se returneaza  la furnizor in termen de maxim 14 zile calendaristice

Pentru ca returul sa fie acceptat si suma sa fie restituita in totalitate clientului produsele trebuie sa indeplineasca anumite conditii:

1.sa fie sigilate in ambalaj original si cu eticheta originala a produsului

2.sa nu aiba urme vizibile de uzura a ambalajului sau a produsului

3.In cazul aparaturilor care urmeaza a fii returnate se cere ca produsul sa fie insotit de toate accesoriile in aceeasi stare in care acesta a fost livrat catre client si de factura si certificat de garantie in original 

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de client conform Ordonantei 34/2014 “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus.

Coletele retur se vor trimite la adresa Localitatea Sanandrei nr 167 jud Timis, cod postal 307375, compania SC.TRUSCADA NAIL SRL  tel  0721.168.750 dupa completarea unui formular de retur pe care il veti primi dupa trimiterea unui mail la contact@glittero.ro 

Furnizorul SC TRUSCADA NAIL SRL  va  inapoia clientului banii pe produsele returnate in termen de 14 zile calendaristice de la data sosirii coletului in depozitul Glitteroin contul bancar al clientului si in conditiile mentionate mai sus, costurile transportului fiind achitate de cumparator .

Potrivit art16 lit. e din OUG 34/2014 „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator”

Din aceasta categorie fac parte instrumentele metalice, forfecutele de unghii, pushere,cleste pedichiura si toate produsele din material de otel inoxidabil.