0722 612 700

Comenzi si suport clienti
L-S: 09-00 - 17:30

Contul meu

0722 612 700

Comenzi si suport clienti
L-S: 09-00 - 17:30

Bara de notificari. Se pot pune mesaje informationale. Se poate activa/dezactiva sau inchide de user.

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 200 de lei

Calitate garantata

produse de calitate Glittero

Discounturi Extra

pentru partenerii Glittero

Weekend de excepție alături de o parte din echipa Glittero.

Familia noastra este mare si intinsa in multe parti ale tarii si in UK asa ca a fost destul de greu sa ne intalnim toate intr-o data stabilita de marea majoritate. Viata si evenimentele din ea a facut sa fim echipa incompleta, insa din punct de vedere energetic am fost toate impreuna.

Trainerii nostri Stefania Scortaru, Ana Barti si Coralia Decsi au adus in fata ambasadorilor, tehnici noi de lucru care au dus la scurtarea timpului de lucru si la crearea de arta deosebita pe unghii la nivel minimalist. Schimbul de experienta face ca toate lucrurile sa fie mai usoare. Este ca si cum se pun cu mare usurinta piese de puzzle la locul lor. Asa a fost resimtit tot acest weekend. A aparut instantaneu legatura dintre noi, intelegand cat este de importanta diversitatea, exprimarea parerilor si a dorintelor intr-un spatiu sigur si profesionist. Astfel de intalniri ne leaga deoarece ne simtim libere sa fim noi si ne simtim acceptate asa cum suntem. Am inteles ca perfectionismul este mai putin important la prima incercare si ca pe primul loc este drumul spre excelenta care creaza experienta. Avem uneori tendinta de a pune presiune pe noi pentru a ajunge la rezultate incredibile in munca de salon, in cel mai scurt timp, cu cat mai multe detalii si grija fata de client. Invatam mereu din schimbul de experienta ca lucrurile pot sta diferit. Exista etape diferite pentru fiecare dintre noi si acest lucru face ca aceasta industrie sa evolueze in cele mai frumoase directii.

Si fiindca “You can’t do a good job if your job is all you do” (Katie Thurms) am luat si o pauza de la tehnici pentru a vizita locurile de atractie din zona Avrigului. Am vizitat Casa Intoarsa, am luat masa in oras si am experimentat minunatele picturi ale naturii din imprejurimi.
Toate acestea au fost facute intr-un singur weekend, insa amintirile vor ramane pentru totdeauna, iar valoarea luata din cadrul cursurilor in care ambasadorii au luat informatii pretioase in tehnica lor de salon va fi mai departe dovedita pe unghiile clientelor si a cursantelor.

Daca vrei si tu sa te alaturi familiei Glittero, consideri ca ai de daruit informatii pretioase si nu ti-ai gasit inca locul, te asteptam cu drag, locul tau este alaturi de noi.
Suntem o echipa unita, dinamica ce accepta diversitatea. Avem de oferit informatii pretioase atat in tehnica, in competitii, in munca de salon cat si in tot ceea ce inseamna nail art.

Trainerii nostri sunt pregatiti sa te invete de la cursul de baza, de perfectionare pana la cele mai deosebite picturi.

Pentru cursuri in Timisoara iti recomandam sa te alaturi echipei de cursante formate de Stefania Scortaru care prezinta Tehnică slimului perfect,
sistemul de soak-off și provocarea suprema pentru tehnica – unghiile extreme.

In Arad, Ana Barti te indruma in lumea unghiilor pentru cursuri de perfectionare la toate nivelurile pe care le doriti.In Galati, Liliana Badin are o oferta completa de cursuri atat de tehnica incepatori/perfectionare, cat si de design.

Tot in Timisoara o gasiti si pe Coralia Decsi care abia va asteapta la cursuri de design, de nail art de competitie, cat si perfectionari tehnice.

Iar in UK puteti beneficia de toate informatiile extrem de pretioase detinute de Ildi – Nails As Jewels, care pe langa faptul ca este unic distribuitor Glittero in Marea Britanie, are cunostinte diverse si profesioniste in domeniul unghiilor. Ea ofera atat cursuri de baza cat si de perfectionare la cel mai mare nivel pe care il veti putea gasi in UK.

Iar ambasadorii nostri te pot indruma in tot ceea ce inseamna produsele Glittero, atat ca si metoda de lucru cat si ca modalitati de obtinere a celor mai bune rezultate prin amestecarea produselor noastre.

Asadar, sprijinul si energia noastra este investita in echipa in care te asteptam cu drag!

Articole similare

Numele meu este Momeiu Anca sunt absolventa a Facultatii de Ecomie si administrare a  Afacerilor sectia ECTS promotia 2008-2011, masteranda in Economia si Administrarea Afacerilor  si mamica unei printese in varsta de 3 ani si 7
Beneficiati de un cupon de 10% pentru toate categoriile din manichiura.
Beneficiati de un cupon de 10% pentru toate categoriile din manichiura.
Beneficiati de un cupon de 20% la categoriile pensule makeup, gene false individuale si gene false cu banda
Beneficiati de un cupon de 20% la categoriile pensule makeup, gene false individuale si gene false cu banda
Beneficiati de un cupon de 20% pentru categoria Autumn Vibes.
Beneficiati de un cupon de 20% pentru categoria Autumn Vibes.
Deschide conversatie
Ai nevoie de ajutor ?
Salut,
Cu ce te putem ajuta ?