Transport gratuit

pentru comenzi de peste 100 de lei

Calitate garantata

produse de calitate Glittero

Discounturi Extra

pentru partenerii Glittero

Despre noi – Glittero

Glittero este un concept complet nou in Romania menit sa ofere produse  de înaltă calitate, cu un accent pe  inovare.

 Cunoscut pentru formula de exceptie, Glittero comercializeaza o linie completa de produse cosmetice: gene false, extensii de gene, geluri de unghii, oje semipermanente profesionale pentru unghii inclusiv tratamente, produse spa, instrumente, produse de dezinfectare, sterillizare  si igiena, aparatura pentru manichiura, cosmetica, coafor.

Suntem o echipa dinamica, unita, care functioneaza performant iar calitatea produselor noastre te vor ajuta sa realizezi manopere  la cele mai inalte standarde, venind in permanenta cu noutati, inovatii.

Stiai povestea Glittero? Hai sa-ti povestesc cum a luat nastere brand-ul Glittero, in urma cu 2 ani. In luna decembrie, o luna pe care o iubesc, luna cadourilor, luna Craciunului, cand totul e impodobit, plin de sclipici (glitter), culori vibrante (rosu, verde, argintiu, albastru) am inceput cu dorinta arzatoare de a oferi colegelor mele de breasla produse cat mai calitative. Am  vrut sa creez un brand al carui nume sa ma faca sa zambesc pur si simplu prin rostirea lui iar viitorul brandului sa fie de-a dreptul SCLIPITOR! Ce cuvant mai frumos pentru un om care lucreaza in industria de beauty decat cuvantul GLITTER,de unde si denumirea de Glittero. Am creat produse cu formule inteligente, de calitate superioara pentru mine, ca si profesionist in primul rand. Produsele Glittero sunt create cu pasiune si devotament, ridica la superlativ conceptul CALITATE. Jumatate din visul meu se implinea odata cu alaturarea Coraliei Decsi – prietena de suflet in primul rand, odata cu sprijinul primit din partea sotului meu, a familiei mele si a prietenilor devotati pe care sunt mandra sa ii am in preajma. La cealalta jumatate din vis lucrez constant, in fiecare zi. Glittero nu este doar un furnizor pentru tine, este partenerul tau si prietenul tau profesionist care e gata oricand sa te ajute sa iei cea mai buna decizie in materie de alegerea produselor cu care lucrezi.

Glittero este aici pentru tine fie ca esti profesionist, fie ca iti doresti sa devii unul. Eu mi-am indeplinit visul, incepe sa lucrezi si tu la visul tau folosind cele mai bune produse!