Transport gratuit

pentru comenzi de peste 100 de lei

Calitate garantata

produse de calitate Glittero

Discounturi Extra

pentru partenerii Glittero

Politică de returnări

Retur

           Aveti posibilitatea sa returnati un produs pe care l-ati achizitionat, daca acesta respecta termenii si conditiile pentru returnare.

          Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc., de asemenea nu se accepta returnarea unui produs incomplet in cazul in care acesta este format din mai multe componente (ex: aparatura electrica fara cablul de alimentare)

           Produsul returnat trebuie sa fie ambalat in conditii corespunzatoare de siguranta pentru a nu exista riscul deteriorarii la transport si sa fie insotit de toate documentele cu, care a fost expediat din sediul Glittero.ro

           Conform Ordonantei nr.34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor

           Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate

Produse cosmetice si de manichiura

 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi
 • cu eticheta originala
 • fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura
 • cu toate accesoriile aferente
 • sa fie sigilate

Aparate

 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, socuri mecanice/electrice
 • cu eticheta originala
 • cu toate accesoriile aferente
 • fara urme vizibile de deteriorare
 • fara interventii neautorizate sau care nu respecta indicatiile de utilizare ce insotesc produsele
 • cu certificatul de garantie, in original

           Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.

           Conform prevederii OUG 34/2014, utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.            Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

           Tot astfel, potrivit art. 16 lit. e din OUG 34/2014 „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator”

           S.C Truscada Nail S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice. Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre Glittero.ro

           Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus.

           Calitatea de consumator o poate avea doar o persoana fizica. Prin urmare, toate drepturile consumatorului se aplica in cazul persoanelor fizice, NU juridice (S.R.L., P.F.A., I.I. etc).In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitatea de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

           Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.